fbpx

Fugtbehandling: Deep condition

 

Hvad er det?

Deep conditioner – Intensiv dybdegående fugtbehandling, hårkur, hårmaske – kært barn har mange navne, men vigtigst er, at det er godt for håret, lige meget hvad du kalder det. Dette gøres ganske enkelt, for at give håret fugt og gøre det sundt.

 

Hvad skal jeg bruge?

Det kan være en god fed hårkur eller plejebalsam blandet 50:50 med en penetrerende olie. Eller du kan købe nogen, som allerede indeholder masser af fugt, vitaminer m.m. Se vores produkter her.

Det er meget forskelligt, hvordan folk benytter hårkur.

Nogen kommer det direkte i tørt hår, men jeg foretrækker personligt at have vasket mit hår og komme det i håndklædetørt hår. Når hårkuren er i, skal du blot lade produkterne arbejde sig ind i håret. Du kan have hårkur i, i alt fra 5 min. til flere timer. Det vigtigste er at dit hår får lov til at suge alt det, som det kan, fra de påførte produkter.

Er dit hår lav eller porøst? Det betyder nemlig noget, i forhold til hvordan dit hår bedst muligt optager produkterne. Du kan tage testen her.

 

Hvad hvis jeg har lav porøst hår?

Har du lav porøst hår, skal du være opmærksom på at det kan kræve, at du bruger varme for at åbne hårstrået op, så produktet kan trænge ind i dit hår. Dette kan du gøre ved at tage en pose om håret, og efterfølgende tage et varmt håndklæde omkring. Når du har ladet håret hygge sig med hårkuren, skal du skylle håret og give det en omgang plejebalsam, som afslutning på behandlingen, og for at lukke hårstrået igen.

 

Hvad hvis jeg har høj porøst hår?

Har du høj porøst hår, kan det være en god ide at slutte af med at skylle dit hår i koldt vand, da det får hårstrået til at lukke sig om produktet. Håret vil hermed holde længere på de lækre produkter, som du har fyldt håret med.