fbpx

Gel Cast

Få gang i krøllerne

Hvad er Gel Cast?

Gel Cast betyder at det påførte gel dækker håret og danner et lag rundt om de enkelte hårstrå.

Resultat?

Når geleen tørre – vil der blive dannet et ”krystal” lag rundt om dine krøller. Du vil derfor bibeholde den struktur som dine krøller har, når de er nyvasket. Derudover minimere denne metode samtidig frizz i dit hår.  

Nogen fortrækker håret er drivvådt andre halvtørt, det finder du hurtigt ud af hvad der passer bedst til dig og dit hår.

1: Påfør leave-in og/eller krølle creme i dit hår.

Efter du har vasket din plejebalsam ud, påfører du dit leave-in og/eller krølle creme i din håndflade, hvor du varmer produktet let op i hånden og påfører det så i håret med flad hånd. Du skal forstille dig, at du skal ”flade” dit hår, mellem dine hænder, men du må ikke trykke for hårdt så du trækker dine krøller ud. 

Kram efterfølgende dine krøller op, ved at placere hænderne ved hårspidserne, og samle håret inden i hånden og kram håret helt oppe ved hovedbunden.  

 

2: Påfør gel med flad hånd og hovedet nedad.

Derefter kommer du en portion gel i hånden, fordeler det i din håndflade og påfører også dette produkt med flad hånd – ligesom det blev forklaret i punkt 1.  Igen krammer du produktet godt ind i håret.

Dette kan med fordel gøres, med hovedet nedad.

3: Plop

Nogen har stor effekt af at ploppe deres hår når alle produkter er kommet i, andre vælger at gøre det inden de kommer gelé i. Det er meget individuelt, men prøv dig frem og se hvad der virker for dig.

4: Lad håret tørre

Lad håret lufttørre eller diffuse det med en hårtørrer (hvis du vælger hårtørrerenforslår vi at du sætter varmen på ”medium” eller “lav” samt blæs på medium, så du ikke skaber frizz inden du er færdig med at style).

Det kan også være en fordel ikke at flytte for meget rundt på diffuseren, igen så man ikke får skabt for meget frizz.

5: SOTC (Scrunch Out The Crunch)

Når håret og geléen er tør, kan der komme den her castet, altså stivheden omkring håret. Denne stivhed kan man nu kramme ud af håret, enten med tørre hænder, fugtige hænder, eller et fiberhåndklæde. 

Vær opmærksom på det ikke er ALLE hårtyper der får cast, og der er også forskel på Gelé. 

Nyd dine lækre krøller, hele dagen!

 

Christinas hår, på billedet ovenfor, er stylet med ECO Styler Oliven, som er den gelé hendes hår opnår bedst cast med.

Gel cast

video guide

Vi har her tilføjet en video med Curly Sussie, der viser dig hvordan du kan style dit hår med Gel Cast metoden