fbpx

ECO styler gel – Månedens produkt

Denne måneds (Juni) produkter er vores to geléer fra ECO Styler.

Hver måned sætter vi fokus på en eller flere af vores produkter, for at give mere indsigt i hvad produktet er, hvad det indeholder og hvordan de kan bruges. Dertil laver vi kampagner og gode tilbud på månedens produkt(er).  

Eco Styler gel er en styling gelé som kan benyttes til alle hårtyper, når krøllerne skal blive siddende. Geléen fås i flere varianter, men har samme formål.

I hele juni tilbyder vi 10% rabat på de 20 første køb af ECO gel produkter (kan ikke kombineres med andre tilbud på siden). Du skal blot anvende rabatkoden ecogel10 i kurven, så fratrækkes 10% af prisen på den/de ECO Styler gels du har valgt.

Hvordan bruges produktet?

Geléen bruges til styling af dit hår. Produkterne kan både anvendes i tørt og vådt år, alt efter hvilken rutine du bruger.

Et eksempel på anvendelse er:

  • Efter badet påføre krøllecreme, og efterfølgende fordeler geléen mellem dine håndflader. Geléen påføres så i håret med flade hænder for ikke at skille krøllerne ad.
  • Efterfølgende krammes produkterne godt ind i håret ved at placere hænderne ved hårspidserne og føre dem op mod hovedbunden.  
  • Lad håret lufttørre eller brug en hårtørre/diffuser.

Når håret er tørt, krammes cast (stivheden) ud af håret, på samme måde som når du påførte/krammede produkterne ind i håret.

Hvilken effekt har produktet?

Geléen samler og holder styr på kruset hår. Både oliven og argan geléen er UV afvisende, hvilket betyder at de samtidig beskytter dit hår mod UV stråler. Dette gør især geléen populær til de diverse sommerfester m.m., hvor håret skal sidde godt hele aftenen, selvom solen skinner.

Hvad er forskellen på Olive og Argan gelé?

Vi har pt. to varianter af ECO styler gel. Den røde Eco styler er baseret på ren argan olie, hvor den grønne er baseret på olivenolie. Begge produkter indeholder en smule protein, men samtidig har en fugtighedsbevarende virkning.

ECO Styler Argan:

Dette produkt er produceret og baseret på argan, som er et naturmiddel der kan bruges til alt fra mad til krop. Da olien (som udvindes af argan nødden) er selvkonserverende, så er der ikke tilsat konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Så der er tale om et helt rent naturprodukt.

Argan olie i sig selv indeholder bl.a. vitamin E og F, phenoler, karotener og essentielle og umættede fedtsyrer, hvilket alt sammen er noget, som er sundt for huden og håret.

Hvis du har hår af høj porøsitet, anbefales det at bruge produkter der er rige på polyumættede (umættede) fedtsyrer, som argan.

Argan olie har generelt mange gode egenskaber når det kommer til dit hår, det stimulerer hårvæksten på grund af de mange stoffer i olien. Den kan fungere som en fugtighedscreme til hovedbunden at bekæmpe skæl og tør hovedbund. Kan også fremme væksten af sundt, stærkt hår i modsætning til tyndt, skørt hår.

ECO Styler Olive:

Dette produkt er produceret og baseret på Olivenolie, som mange forbinder med en madolie, men altså også har mange fordele for hud og hår. Olien kommer fra frugten fra oliventræet, og er en vegetabilsk olie som har et højt indhold af mættede fedtsyrer.

Hvis du har hår med lav- eller medium porøsitet, anbefales det at bruge mættede og monoumættede fedtsyrer.

Helt generelt hjælper olivenolie mod hudirritation og gør samtidig dit hår glansfuldt.

Det er vigtigt at understrege, at ECO Styler gelerne ikke er ren argan- eller olivenolie, og kan derfor ikke bruges som creme og lignende. Dette giver blot et indblik i, hvad gelerne er baseret på.