fbpx

Kinky-Curly – Knot Today – Juli månedens produkt

 

KNOT TODAY er en cremet leave-in og detangler, som er designet til at udglatte knuder og blødgøre krøllet hår.

 

Kinky-Curly udvikler hårprodukter, som ikke kun leverer resultater, men også nærer håret med naturlige ingredienser, der fugter og styrker.

Kinky-Curly Knot Today

I hele juli tilbyder vi 15% rabat på de 20 første køb af Kinky-Curly Knot Today (kan ikke kombineres med andre tilbud på siden).

Du skal blot anvende rabatkoden kinky15 i kurven, så fratrækkes 15% af prisen på den.

I hele juli tilbyder vi 15% rabat på de 20 første køb af Kinky-Curly Knot Today (kan ikke kombineres med andre tilbud på siden).

Du skal blot anvende rabatkoden kinky15 i kurven, så fratrækkes 15% af prisen på den.

Hvad indeholder Kinky-Curly Knot Today?

Ingrediensliste: Økologisk mango frugt ekstrakt, økologisk glat elm, organisk marshmallow rod, organisk citrongræs, cetylalkohol, behentrimonium sulfat, citronsyre, phenoxyethanol og naturlig duft.

Hvad gør ingredienserne? 

Mango frugt ekstrakt: Er rig på vitaminerne A, E og jern, som nærer og styrker hår. Indeholder også fedtsyrer, der understøtter absorption af vigtige vitaminer og antioxidanter i hår. 

Glat elm: Er et planteslim, som når det tilsættes vandet, har en glat og slimhindeholdig konsistens, som hjælper med at give slip på produktet. Det har antiinflammatoriske egenskaber og har mineraler og vitaminer. 

Det høje indhold af procyanidiner i glat elm forbedrer hårets styrke og gør den træk. Glatte elmekstrakter fremmer sund hårvækst og forbedrer hårets volumen, og er derfor også godt mod tørt, kedeligt og beskadiget hår.

Marshmallow root: Det skaber et glat, slimagtigt stof, som har en utrolig glide. Det har også antibakterielle egenskaber, som beroliger hovedbunden. 

Citrongræs: Urter med antimikrobielle og antifungale egenskaber og forhindrer tør hovedbund og skæl. 

Cetylalkohol: Det er fedtalkohol betyder ikke-tørrende alkohol. Det virker som en blødgørende (som olie), emulgator (bland olie og vand sammen og lad det ikke adskilles), fortykningsmiddel. 

Behentromonium methosulfate: Polyquater er også kendte konditioneringsmidler. Fordi de er positivt ladet, holder de sig til de mest beskadigede områder af håret, udglatter dem ud og hjælper cuticles ligge fladt.

Citronsyre: Lagt til for at justere produktets pH. 

Phenoxyethanol: Benyttes som en slags konserveringsmiddel. 

Naturlig duft: For at give en behagelig duft til produktet.