Efter at have set de underværker hendes søster opnåede, fik Julie selv mod på at prøve Curly Girl metoden. 

Julies hår før CG metoden

”Mit hår havde hverken pæne krøller eller var fint og glat”

Efter at have set de underværker hendes søster opnåede, fik Julie selv mod på at prøve Curly Girl metoden. Den hjalp til at fremhæve hendes smukke naturlige krøller og her et halvt år efter, har vi mødt hende til en snak om hendes erfaringer indtil nu.

Det var med ønsket om at komme hendes ustyrlige og skadet hår til livs, at Julie startede på CG metoden: ”Mit hår havde hverken pæne krøller eller var fint og glat”. Den naturligt krøllede hårstruktur har både Julie og hendes 2 søskende arvet fra deres mor, men ingen af dem havde før CG metoden knækket koden til, hvordan håret skulle håndteres: ”De fleste af mine veninder har fint skandinavisk hår, så jeg har ikke kendt mange med det rette kendskab til, hvordan mit hår skulle håndteres”. Julie så, hvordan hendes søster fik smukke definerede krøller, efter at have brugt metoden i et par år, og det have hende lyst til selv at prøve metoden.  

Hendes CG rejse startede med CurlyHair.dk´s test, som afslørede at håret manglede protein. Hun gik i gang med ”Den sidste vask”, og begyndte at bruge produkter, som tilførte håret protein. Efter 1 måned begyndte hendes hår at kruse – Hun tog testen igen, som afslørede at håret ikke længere manglede protein men fugt. Det bekræftede hende i, at metoden havde hjulpet hendes hår på rette vej, men også at den rette pleje kræver omsorg og en fortsat opmærksomhed om hårets skiftende behov: ” I dag bruger jeg skiftevis produkter, der fremmer fugt og protein for at opnå det bedste resultat.”

 

Resultater allerede fra første vask

Allerede efter første vask med godkendte CG produkter, så Julie forandringen. De efterfølgende måneder blev hendes hår pænere og pænere og efter et halvt år, har hendes hår fundet den rette balance. Hun beskriver selv sit hår som utrolig blødt og sundt, som ikke lader til at være skadet:  ”Og mit hår vokser SÅ hurtigt! Jeg har fået MEGA pæne krøller sammenlignet med før CG metoden. Jeg får rigtig mange komplimenter på mit krøllede hår! Det er så dejligt.”. Derudover undgår hun spaltede spidser, som har sparet hende for nogle ture hos frisøren, som hun ofte måtte ty til før.

De dage hvor Julie ikke vasker håret, oplever hun, at håret er lidt mere kruset end på vaske dage. Det problem løser hun ved at samle håret i en fyldig knold, imens hun eksperimenterer med forskellige styling gel´s for at fjerne det værste krus.

Selvom hendes resultater ikke er til at overse, har rejsen krævet en indsats for at lære de mange nye produkter og ingredienser, man har for øje som Curly Girl: ”Jeg har været heldig at have min søster som coach til at hjælpe mig igang, men jeg har også været glad for CurlyHair.dk´s vejledninger, der hjalp mig til at forstå metoden”. 

Julies hår efter 6 måneder på CG metoden

 

Jeg vil anbefale metoden til alle, krøller eller ej. Alle fortjener en oplevelse af at have sundt og lækkert hår, imens man gør noget godt for sig selv ved at undgå unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Afslutningsvis har vi forhørt os om, hvorvidt hun ville anbefale metoden til andre: ”Ja 100 pct! Jeg vil anbefale metoden til alle, krøller eller ej. Alle fortjener en oplevelse af at have sundt og lækkert hår, imens man gør noget godt for sig selv ved at undgå unødvendige tilsætningsstoffer. Mit eget nye  yndlingsprodukt er ”Eco Styler Gel”, som samler mine krøller så de bliver flottere og mere definerede, og så undgår jeg krus – den er et must produkt for mit vedkommende.”

 

Julies rutine

Enhver Curly Girl har sin egen rutine, og vi har efterspurgt et indblik i Julies daglige rutine. Hun prioriterer at bruge rutinen hver 2. eller 3. dag, hvilket afhænger af hendes planer de efterfølgende dage.

Hendes rutine tager ca. 30 min 

I badet:

  1. Hårvask med ´Ideel´ vaskebalsam
  2. Tilsætter ’Garnier Fructis hårmaske´ eller ’Syoss Keratin Conditioner´ i spidserne, massere hovedbunden, reder hele håret igennem med en kam
  3. Vasker ud

Efter badet:

  1. Vender hovedet nedad, putter ’Leave In’ i og reder håret igennem
  2. Bruger en ’Krølle creme’ i og krammer håret op
  3. Bruger ’Eco Styler Gel’ i og krammer håret op igen
  4. Sætter håret op i en ’Hårturban’ i Microfiber og lader det sidde i 30 min. (Kaldes plopping)
  5. Føntørrer med en diffuser på middel varme og hastighed i, mens den holdes stille
Denne webside bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse.