Lundegaardens er et bæredygtigt og miljø bevidst brand. Der er fokus på at emballagen er så enkel, miljøvenlig og genanvendelig som mulig.

“Mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.”

Helle Nørrevang (Ejer af Lundegaardens)

Inspireret at naturen

Produkterne er inspireret af naturen med blandt andet duftende rosenbuske og den vilde vandmynte.  Lundegaardens er beliggende på øen, Sejerø, i Danmark og er opstartet af Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen. Produkterne fremstilles i gårdens lille værksted med håndkraft af den bedste kvalitet af råvarer, økologi samt naturlige ekstrakter. Husstandens vindmøller og solpaneler giver Lundegaardens 100 % ren grøn energi året rundt.

Alle produkterne fra Lundegaardens, som du finder på CurlyHair, er fremstillet uden sulfater, parabener og andre skadelige kemikalier og er godkendt til Curly Girl-metoden.

Bæredygtigt materiale

Lundegaardens er et bæredygtigt og miljø bevidst brand. Der er fokus på at emballagen er så enkel, miljøvenlig og genanvendelig som mulig.

Derfor er bambus også en af de materialer der går igen, da der båder er bionedbrydeligt og bæredygtigt, da bambus vokser meget hurtigt og er meget stærkt.

Mange elastikker som man finder på markedet rundt omkring er fremstillet på kunstige og/eller plastik baseret materialer. Men Lundegaaardens har fremstillet en scrunchies som er et hårelastik med stof omkring, som både skåner håret og er rigtig fint at se på, og som samtidig er lavet af økologisk bomuld og naturgummi.

Lundegaardens økologiske scrunchies 2-pak, er fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld og oeko-tex standard 100 – Naturgummi. 

Både scrunchies og emballagen 100% plastikfri og bionedbrydelig.

Denne webside bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse.