Viser alle 8 resultater

As I Am

Et mærke med hårplejeprodukter udviklet til at give små tætte krøller næring og fugt, så håret holder sig sundt og smukt. Produktserien indebærer både produkter til at pleje, rense og style dine krøller.

Alle produkter fra As I Am som er her på Curlyhair.dk, er nøje udvalgt og godkendt til Curly Girl-metoden. På Curly Girl-metoden plejer sit hår på den mest skånsomme og naturlige måde. Derfor må produkterne ikke indeholde skadelige ingredienser som sulfater, silikone og udtørrende alkoholler - hvorfor ingen af produkter Curlyhair.dk gør dette.

Silikone indgår i mange hårplejeprodukter, særligt i balsam. Silikone lægger en hinde om hårstråene, som syner håret sundere. Dog forhindrer silikonehinden plejende ingredienser at trænge ind i håret. Det betyder at håret ikke får glæde af de andre ingredienser, som er i balsammen. Udover at balsammens plejende ingredienser ikke udnyttes optimalt, vil andre produkter, som bruges efter brug af en silikoneholdig balsam, heller ikke trænge optimalt ind.

Udover at produkterne er fri for skadelige stoffer er de også cruelty free. Det vil sige at produkterne ikke er testet på dyr. Derudover er en lang række af produkterne veganske, hvoraf kun få indeholder mælk eller honning, mens størstedelen er 100 % plantebaseret.

Plej dine krøller med As I Am

Krøllet hår har generelt brug for mere fugt end glat hår. Dette gælder særligt for krøllet hår, hvorfor det er en god ide, at pleje ens hår særlig godt, hvis man ønsker det skal forblive raskt, sundt og medgørligt.

As I Am, som netop er udviklet til krøllet hår, indeholder derfor massere af fugt, som vil glæde dine krøller. Produkterne er udviklet med særligt fokus på at være fugtgivende og blødgørende, så krøllerne bliver mindre kruset og mere spændstige.

Historien om As I Am

Hårplejekemikeren, Dr. Ali N. Syed, har udviklet hårprodukter til adskillige forskellige mærker. Dr. Syed opdagede en mangel på hårprodukter, som ikke kun gav de pæneste krøller, men som også plejede og holdt håret sundt og stærkt. Derfor allierede han sig med 20 hårplejekemikere og frisører samt en række testpersoner. For at give krøllerne den bedste pleje og styling skulle hårprodukterne være så naturlige som muligt og uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Herefter startede As I Am-holdet udviklingen på hårprodukterne til krøller.

Find produkter fra As I Am hos Curlyhair.dk

I sortimentet, kan du finde alt det, du har brug for indenfor hårpleje og stylingprodukter. Sortimentet består blandt andet af vaske- og renseprodukter, hårkure, balsammer, cremer og geleer. Ved at bruge produkter fra As I Am kan du gøre dine krøller med spændstige, livlige og sikre dig, at de holder definitionen. Produkterne er udviklet til at minimere krus samt give krøllerne det løft, som de kan have brug for. Samtidig er produkterne udviklet til ikke at virke fedtende og tyngende.

Hvis du vil give dit hår maksimal kærlighed, kan du kombinere forskellige produkter fra mærket, og dermed giver du dit hår den bedste behandling.

Denne webside bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse.