Viser alle 3 resultater

Bounce Curl

Ønsker du at bruge produkter, der plejer og fremhæver dine bølger eller krøller i håret, samtidig med der tilføres volume? Så se nærmere på produkterne som er baseret på naturlige ingredienser og som er uden barske kemikalier, sulfater, parabener og silikone. 

Historien om Bounce Curl

Bounce Curl blev startet af Merian i 2017. Merian havde i mange år følt en mangel på hårprodukter til krøller og hendes klare vision var at give alle mulighed for at omfavne sit naturlige hår. 

Merian har siden hun var ung lært at passe på sit hår. Hun brugte hjemmelavede hårprodukter, som var baseret på naturlige ingredienser, da hun var barn, hvilket hun mener er hemmeligheden bag hendes skinnende, stærke og krøllede hår. 

Merian har taget en Bachelor of Science, hvorigennem hun fik erfaring med kemi. Det fik hurtigt hendes idé til at spire og hun brugte sin erfaring til at skabe brandtet

Plej dine krøller med Bounce Curl

Produkter er fri for sulfater, silikone og parabener og er derfor egnet til Curly Girl-metoden. Derudover er der ikke brugt barske kemikalier, og de vælger omhyggeligt deres ingredienser, som både kan fugte, styrke, fremhæve og style dine krøller. Produkterne baseret på naturlige ingredienser, hvor en bærende ingrediens er nigella sativa, som er en sort frøolie (også kaldet sort spidskommen), der udspringer fra Mellemøsten. 

Find Bounce Curls produkter hos CurlyHair.dk

Ved at bruge produkter fra Bounce Curl får du produkter, som er skabt på naturlige ingredienser til at få det bedste frem i bølget og krøllet hår. Her finder du produkter som shampoo, balsam, stylingcreme og light creme gel. Herunder bl.a. Bounce Curl Clarifying Shampoo, som grundigt renser og tilfører håret fugt, uden at udtørre det. Shampooen indeholder græskarenzymer og granatæble og fjerner blidt rester fra olie og stylingprodukter, uden dine naturlige olier fra håret og hovedbunden fjernes. Du finder balsam, som også renser håret og tilfører fugt og balsam til hår der har brug for ekstra fugt og er du på udkig efter en gel, der bringer liv tilbage i dit hår og som definerer og fremhæver dine naturlige krøller, så se nærmere på Bounce Curl Light Creme.

Denne webside bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse.