Viser alle 17 resultater

Miljøvenligt

Lundegaardens er et mærke med stort fokus på bæredygtighed. Der er fokus på at emballagen er så enkel, miljøvenlig og genanvendelig som mulig. Derudover er flere af produkterne helt uden emballage eller blot med et papirbånd omkring.

Produkterne er inspireret af naturen med blandt andet duftende rosenbuske og den vilde vandmynte.  Lundegaardens er beliggende på øen, Sejerø, i Danmark og er opstartet af Helle Nørrevang, som er født og opvokset på øen. Produkterne fremstilles i gårdens lille værksted med håndkraft af den bedste kvalitet af råvarer, økologi samt naturlige ekstrakter. Husstandens vindmøller og solpaneler giver Lundegaardens 100 % ren grøn energi året rundt.

Produkterne fra Lundegaardens, som du finder på CurlyHair, er alle fremstillet uden sulfater, parabener og andre skadelige kemikalier og er godkendt til Curly Girl-metoden.

“Mit hjerte er med i alt hvad jeg fremstiller, og jeg gør altid mit bedste til, at du som kunde, får et produkt af den højeste kvalitet.” - Helle Nørrevang (Ejer af Lundegaardens)

Denne webside bruger cookies til at sikre dig den bedste oplevelse.